Hi-vis werkbroeken

Mascot® Hi-vis werkbroeken

Als u werkt in een risico-omgeving met hoge eisen aan zichtbaarheid en veiligheid, is het belangrijk dat u goed gekleed gaat. Daar kan MASCOT u bij helpen. MASCOT heeft een compleet assortiment hi-vis broeken die u bescherming bieden doordat u tijdens het werk extra goed te zien bent voor uw omgeving. De hi-vis broeken van MASCOT zijn gemaakt van fluorescerende materialen waarmee u bij daglicht goed te zien bent, en door het reflecterende materiaal op de broeken bent u in het donker goed zichtbaar. Het oppervlak van de high-vis broeken is behandeld met Teflon®, waardoor het vuilafstotend wordt. Dat zorgt ervoor dat u langer goed te zien blijft voor uw omgeving.

Hi-vis broeken van MASCOT zijn in een aantal verschillende varianten te krijgen. In het assortiment vindt u onder andere werkbroeken, winterbroeken, regenbroeken, overbroeken en broeken met knie- en/of spijkerzakken van CORDURA®. Zo kunt u gemakkelijk een broek vinden die aansluit op uw behoeften, ongeacht de werksituatie en het jaargetijde waarin de broek gebruikt gaat worden.

De hi-vis broeken van MASCOT hebben verschillende functies en kenmerken die uw werkdag makkelijker maken. Er zijn onder andere broeken met praktische zakken voor gereedschap zodat u het gereedschap dat u het meeste gebruikt altijd bij de hand hebt. In het assortiment zitten ook hi-vis broeken met bijvoorbeeld kniezakken, een dijzak met telefoonvak, spijkerzakken, magnetische sluiting en verstelbare hamerlus. De hi-vis broeken van MASCOT zijn verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: rood, geel en oranje. U kunt ook kiezen voor hi-vis broeken met verschillende contrasterende kleuren, zodat u de kleurencombinatie kunt kiezen die u graag wilt voor uw werk.

Mascot EN ISO 20471 werkbroeken

Alle MASCOT-broeken van fluorescerend materiaal zijn gecertificeerd conform EN ISO 20471 voor zichtbaarheid en veiligheid volgens internationale normen. De fluorescerende werkkleding van MASCOT is onderverdeeld in drie veiligheidsklassen: 1, 2 en 3. Voor maximale zichtbaarheid en veiligheid kiest u werkkleding die gecertificeerd is volgens klasse 3. U kunt deze veiligheidsklasse op twee manieren bereiken. Gewoon door één kledingstuk van klasse 3 te kiezen of door meerdere kledingstukken te combineren die samen klasse 3 bereiken.

Mascot® Hi-vis werkbroeken

Bestaat onder andere uit:

Mascot Hi-vis werkbroeken | Mascot Hi-vis werkbroeken met kniezakken | Mascot Lange Hi-vis werkbroeken | Mascot worker | Mascot Hi-vis winterbroek | Mascot Hi-vis regenbroek | Mascot Hi-vis thermobroeken | Mascot Hi-vis werkbroeken met hangzakken | Mascot Hi-vis werkbroeken met spijkerzakken |

Lees meer