MACMICHAEL® WORKWEAR

MACMICHAEL® WORKWEAR

MACMICHAEL® biedt een collectie werkkleding met producten die geschikt zijn voor verschillende beroepen, van ambachtslieden tot werknemers in de industrie. Er worden regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd om aan de eisen van de verschillende beroepen te voldoen.

Producten in MACMICHAEL zijn ontworpen om te focussen op wat het belangrijkst is tijdens uw werkdag. Het assortiment bevat werkkleding met kenmerken als drievoudig gestikte naden, dijzakken, duimstokzakken, verstelbare kniezakken en reflecterend tape met het hoogste reflectievermogen. Alle producten zijn Oeko-Tex® Standard 100-gecertificeerd.

Veel toepassingen

MACMICHAEL is een breed assortiment werkkleding met onder andere broeken, T-shirts, jacks en regenkleding. Het MACMICHAEL-assortiment heeft vele toepassingen en omvat producten met grote flexibiliteit en

Krijg een professionele uitstraling

MACMICHAEL is een collectie voor bedrijven die de kosten in de gaten houden. Als u zoekt naar een klassieke en professionele uitstraling, zijn de producten van MACMICHAEL een ideale match omdat de kleuren het gemakkelijk maken om een homogeen bedrijfsprofiel te creëren. De producten zijn ook geschikt voor het bedrukken of borduren van uw logo of bedrijfsnaam wat het visuele profiel van uw bedrijf naar klanten helpt te benadrukken.

Lees meer