MASCOT® CROSSOVER

MASCOT® CROSSOVER

In de collectie vindt u producten met modieuze print of in effen uitvoering in een groot aantal kleuren. De collectie bevat ook ondergoed dat onder andere vochtafdrijvend, antibacterieel, isolerend en sneldrogend is. MASCOT® CROSSOVER is de collectie die binnen alle vakgebieden kan worden gebruikt voor het samenstellen van een perfecte oplossing met kleding die past bij de identiteit en het profiel van het bedrijf.

 

T-shirts, polo's en sweaters van duurzame materialen.

 

De broek heeft ruimte voor echt veel gereedschap. Mede door het gebruik van het elastische materiaal kunt u uw zakken volstoppen zonder dat uw bewegingsvrijheid wordt beperkt.

MASCOT® CROSSOVER heeft ook basisproducten in een duurzame uitvoering. De producten worden op milieubewuste manier geproduceerd door slim gebruik en hergebruik van grondstoffen. U kunt kiezen uit producten van 100% biologisch katoen of producten van 60% biologisch katoen en 40% gerecycled polyester.

Functioneel ondergoed

 
Ondergoed vormt uw basislaag. Het moet dienen als een tweede huid en comfortabel, zacht en flexibel zijn. Al het functionele ondergoed van MASCOT is gemaakt van innovatieve materialen die gemaakt zijn om uw lichaam warm te houden, vocht af te voeren en te isoleren. Dat zorgt ervoor dat uw lichaam de hele dag in de comfortzone blijft, waar u ook naartoe gaat en in welke omgeving u ook werkt.
Lees meer
Excl. btw